Unibet online fogadóirodák

Vegye ki a Liverpoolt. Szombaton Jürgen Klopp visszatér a White Hart Lane-hez, a földhöz, amelyen tavaly októberben sikerült megnyerni az első Premier League játékát. Akkor az volt az értelme, hogy a Liverpool hatalmas puccsot húzott le az egyik legizgalmasabb Unibet európai vezető számára. Több tucat támogatója – mindkét klubtól – körbejárta a parkolót, hogy képeket kapjanak Kloppról, hogy kiszálljanak a csapatbuszról. A Liverpool végén a „Liverpool Über Alles”, a „Jurgen, Wir Glauben” és a „Jurgen Reds – Scouse nicht Englisch” és a Klopp arcát „We Believe” zászlón olvasó bannerek voltak. Huszonhárom fotós körülvette a Liverpool padot, mivel Klopp a kick-off előtt állt. Jürgen Klopp: Daniel Sturridge nem széles játékos Liverpoolban További információ

Tíz hónap múlva a Klopp olyan népszerű, mint valaha .Nyáron 2022-ig meghosszabbított szerződést írt alá. Ha eltérőek voltak a hangok, csendesek és kevések voltak. Ez talán egy kicsit furcsa: még Klopp, a múlt héten a Stern magazinban közzétett interjúban egy kicsit meglepettnek tűnt.

Klopp alatt Liverpool 1,59 pontot hozott játékonként. Brendan Rodgers alatt a Liverpool játékonként átlagosan 1,88 pontot ért el. Az ilyen tompa statisztikák nem mondanak semmit, mint a teljes történet. Van egy érv, hogy Klopp továbbra is helyes problémákat hozott az Unibet online fogadóirodák elődje által. Előfordulhat, hogy a csapatváltás során visszafelé haladnak, mielőtt előre lépnek. Klopp ebben a Stern interjúban azt sugallta, hogy az útja a coaching helyett drága játékosok vásárlása, amit „betegnek” nevezett – nincsenek gyors javítások.De a legkevésbé érdekes, hogy Kloppnak ilyen türelmet kell adnia.

Bizonyos szempontból nagyon jól beszél Liverpoolban. A divat a rajongók számára, hogy a legcsekélyebb gondot okozó áldozatokat bonusz Unibet követeljenek el, amit Sir Alex Ferguson emlékezetesen vétett a valóság TV-jén és a közérzetet, amellyel telefonon szavazhatott, hogy valaki minden alkalommal unatkozzon. A történelem azonban azt mutatja, hogy a legnagyobb vezetők időt vesz igénybe.

Brian Clough első szezonban Derby megyében és a Nottingham-erdőben befejezte a második repülés alsó felét. Öt éven belül megnyerte a bajnokságot Derby-val; három volt az erdővel. Ferguson hetedik éve volt a Manchester Unitedben, amikor először nyerte meg a bajnokságot; Herbert Chapman a hatodik helyen volt az Arsenalnál.Don Revie csak elkerülte a leszállást a Leeds első szezonban; Unibet három évig tartott, hogy előmozdítsák, ugyanolyan ideig tartott Bill Shankly a Liverpoolban (még akkor is, ha az oldala harmadikként fejeződött be a második divízióban, hiányzik a promóció egy helyről, két évig). Facebook Twitter Pinterest Jürgen Klopp: Nem akarok Daniel Sturridge-t játszani a szárnyon

Ez egy másik játék, és a pénz hatása azt jelenti, hogy mindkét paraméter, amelyen belül egy klub várhatóan működni fog, sokkal több és a várt szint alatti elcsúszás lehetősége rettenetes az igazgatók és a tulajdonosok számára.Gyakran nagyon gyorsan Unibet nyilvánvalóvá válik, hogy a menedzser és a klub egyszerűen nem illeszkedik, és ha ez így van, akkor a gyors végeredmény mindenki számára a legjobb.

A Sunderland szokás szerint évente levágott egy áldozatkezelő. De elképzelni, hogy a Clough, a Shankly, a Revie és a Ferguson a modern kontextusban megkezdett kezdetekkel küzdenek, de nem provokálhatják azt a kérdést, hogy hány nagyszerű vezetői karriert szűnnek meg, mielőtt megkezdenék.

Klopp, jelenleg még mindig reménye van a háta mögött, részben karizmája miatt, részben azért, mert Mainz és Borussia Dortmund eredményei és Unibet sportfogadás online részben azért, mert kiváló Unibet minőségűek voltak.Amikor a Liverpool a tavalyi szezonban jó volt, nagyon jó volt – a Manchester City tavalyi két győzelme, vagy az Európa Liga sikerei Villarreal és Dortmund ellen. Több, mint a futball volt izgalmas. Ha a Liverpool meg tudná találni a következetesség szintjét, akkor ez a világ legjobbja lenne.

A következetesség azonban a probléma. Liverpool 20 percig ragyogó volt (az ellenfelekkel szemben), a nyitó hétvégén az Arsenal elleni félidő után, és ez elég volt egy 4-3-as győzelemre. A másik 70 perc sokkal kevésbé volt lenyűgöző, ami sokkal szignifikánsabbnak tűnik a szombat 2-0-as legyőzésével, Burnley-nek. Fizikailag magukra kényszeríthetik magukat a csatát nem Unibet kedvelő csapatokban.De meg tudják védeni? Meg tudják bontani az oldalakat, akik szűk háton játszanak és mélyen ülnek? És tényleg megfordíthatják-e a Jordan Henderson-t Sergio Busquets-be?

A Kloppnak meg kell találnia a válaszokat (és Emre Can egyszerű megoldást jelenthet az utolsó kérdésre). Lehet, hogy a Burnley eredmény volt egy blip, hasznos figyelmeztetés bármilyen értelemben, hogy a munkát szinte befejezték, de ha nem, ha a Liverpool Unibet ragyogó és rendes között oszcillál, mint ahogy tavaly, akkor lenyűgöző lesz látni, hogy sokkal hosszabb türelem a vezetővel.